Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
Cicla’t Cíclate Cycle you
ciclat 130826 234
ciclat  130826 246
ciclat 130830 272 copia
ciclat DSCF2425
ciclat 130830 437
Cicla’t Cíclate Cycle you
ciclat IMG_8223
ciclat IMG_8138
ciclat IMG_8250

Cicla’t · Cíclate · Cycle you. Campanya de promoció de l’ús de la bicicleta en els desplaçaments diaris en la platja de Tavernes de la Valldigna 

Aquest estiu, a Tavernes de la Valldigna, usa la bici per als teus desplaçaments diaris. Cicla’t · Cíclate · Cycle you és una campanya de promoció de la bicicleta que, des de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, es posa en marxa a la platja. L’objectiu principal d’aquesta és contribuir a canviar i ampliar la percepció de la bicicleta com a element exclusiu d’oci i esport, i així estendre el seu ús als desplaçaments quotidians durant la resta de l’any, cercant la convivència entre bicicletes, cotxes i vianants als carrers i camins del municipi. Es tracta d’apostar per una acció fresca per a l’estiu, quan al nucli urbà de la platja hi ha una major concentració de població, i un ús més intens del seu espai públic, amb una major presència de la bicicleta en els desplaçaments.

El programa d’activitats que hem preparat per a la campanya és el següent: «No som als Països Baixos: ací fa millor oratge» Taula redona d’entitats locals i de municipis propers favorables a la bicicleta. «La teua bici a punt» Taller d’arranjament i reparació de bicicletes. «Tuneja la teua bici» Tallers de personalització de la bicicleta per a xiquets i millora per a adults. «Des de zero» + «Zero accidents» Curs per a aprendre a anar amb bicicleta + Curs de circulació segura i responsable. «Tricicle» Bicinema a la Plaça Major.

A la bici la cistella de la compra. Al portaequipatges, l’esmorzar per al descans de la faena. Cicla’t · Cíclate · Cycle you. La bici no contamina, la bici no t’arruïna. Sense por, amb coratge, anima la teua bici! Reclama el teu espai. A la calçada hem de conviure cors i motors.

‘Cicla’t · Cíclate · Cycle you’ acció enregistrada en la Campanya de la Comisió Europea sobre mobilitat urbana sostenible ‘Do the right mix

Client: Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
Emplaçament: Municipi de Tavernes de la Valldigna
Equip: Alejandra Català + Laura Garcia
Col·laboradors: Estudi Cercle + Francesc Bononad
Any: 2013
participa.tavernes.es/ciclat
facebook
twitter